Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, Abdullah Sümer ile gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi:

''Abdullah Sümer’in Milli Takım'a seçilmesi Kayseri olarak bizlere çok büyük mutluluk vermiştir. Abdullah bizlere sporun güzelliklerini ve azim olduğu sürece her şeyin yapılabileceğini bir kez daha göstermiştir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Abdullah'a ve Milli takımımıza olimpiyatlarda başarılar diliyorum.''

Başarılı sporcu Abdullah Sümer’in ailesi Develi İlçesi Çataloluk köyünde yaşıyor. Kıbrıs gazisi olan 4 erkek ve 3 kız çocuk babası İsmail Sümer ve annesi Döne Sümer, oğullarının Londra’ya gidecek Türk Milli Takımı'na seçilmesinden dolayı sevinçlerini dile getirerek, Türk Milli Takımı'nın ve oğullarının da başarısı için dua ettiklerini belirttiler.

Çocukken başına tuğla düşmesi sonucu görme yeteneğini kaybeden Abdulah Sümer, poşetleri yumak haline getirip çıkarttığı sesle kendi çabasıyla spor yapmaya başlamıştı. Olduça başarılı olan Abdullah Sümer, Futsal Milli Takımı'nda golcü olarak yer alacak.