Adnan Polat, Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen 'Şampiyonluk Gecesi Kutlamaları' için helikopterle Bursa'ya geldi. Galataray Kulübü eski yöneticilerinden Murat Yalçındağ, Selim Sayılgan ve Samim Baki ile birlikte gelen Polat'ı Bursa Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Kozan ve dernek yönetiminden Görkem Özkan, Hakan Hacızade ve Atanur Oğuz Işık karşıladı.

Yargılandığı davada bugünkü duruşmada beraat etmesiyle ilgili soruları yanıtlayan  Polat, "Bugün dava bittikten sonra Çağlayan Adliyesi'nden çıkarken de aynı şeyi söyledim. Bugün benim için üzücü bir gün. Çünkü böyle bir dava niye açıldı onu bilmiyorum. Bu benim hayatımda yasayla ilgili ikinci problemimdi. Birincisi de 2008 yılında Ali Sami Yen Stadı'na bir aslan getirmiştik. Şampiyonluktan sonra idari ceza vermişlerdi" dedi.

Yargılanmanın hoş bir durum olmaması nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren Polat, Türk adaletinin objektif değerlendirmede bulunması ve aklanmasından dolayı memnun olduğunu kaydetti. Polat, görev yaptığı dönemdeki yöneticilerin ve Ultraaslan taraftar grubunun yanında olmasından dolayı mutlu olduğunu da belirtti.

Gazetecilerin 'Kulüple ilgili bir kırgınlığınız var mı?' sorusuna da Adnan Polat, "Daha önce anlatmıştım. Defalarca da söyledim. Galatasaray'ı seven gönül veren herkes kabulümdür. Ayrılırken şunu ifade ettim. 'Galatasaray duruşunu, geleneklerini, kültürüne sahip çıkan sevgi gösteren herkese ben hakkımı helal ediyorum' demiştim. Gerisini anlayan anlar" yanıtını verdi.