Kulüp Başkanı Bayram Akgül, teknik direktör Levent Eriş ve futbolcuların hazır bulunduğu tesislerde turuncu beyazlı takım antrenmana, ısınma hareketleriyle başladı, daha sonra düz koşu  yaptı. Antrenmanı tesislere gelen bir grup taraftar da izledi. Taraftarlar, bu arada Başkan Bayram Akgül ve teknik direktör Eriş'e çiçek verdi.

Geçen sezon Süper Lig'in kapısında döndüklerini hatırlatan Levent Eriş, daha sonra şunları söyledi:

"İnşallah bu sene, birlikteliği daha üst düzeyde yaşayacağız. Birbirimize olan inancımızı daha da perçinlediğimizi düşünüyorum. Bu birliktelik bize bu sene çok daha fazla fayda sağlayacak. Gönül isterdi ki şuan Süper Lig takımı olalım ama maalesef son anda kaçırdığımız Süper Ligi bu sene el birliğiyle kazanacağız."

"TRANSFER İÇİN ACELECİ DEĞİLİZ"

Takıma gereken takviyeleri yapmadıklarını vurgulayan Levent Eriş, bu konuda şunları söyledi:

"Transferin bitmesine 1 Eylül'e kadar çok var. Aceleci değiliz zaten elimizde hazır bir kadromuz var. Bu takıma bazı takviyeler yapacağız. Acele olsun, hemen oyuncu alalım, gibi bir düşünce içerisinde değiliz. Ayağımızı sağlam basacağız ve transfer dönemine kadar en iyi kadroyu oluşturacağız."

SIKINTISI OLMAYAN BİR GRUPTA ÇALIŞMAK GÜZEL

Geçen sezonda takımda top koşturan ve turuncu beyazlı ekipte kalmak isteyen herkesle anlaştıklarını söyleyen Levent Eriş, "Bu seneki transfer politikasında 'olmazsa olmaz' diye bir şey yoktu. Gitmek isteyen arkadaşlarımız isterse gidebilirdi. Ama hepsi de kalmak istedi. Demek ki sıkıntı yok. Sıkıntı olmayan bir grupla da çalışmak çok güzel" diye konuştu.

"TRANSFER SÜRECİNİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Bazı futbolcuları antrenmanlara alarak denediklerini ve transfer sezonu bitene kadar da denemeye devam edeceklerini açıklayan Levent Eriş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüze geleni değil de, bizim takip ettiğimiz, arkadaşlarımızın tavsiye ettiği isimleri deneyeceğiz. İşimize yarayacağına, takıma katkı koyacağına inandığımız bu arkadaşları değerlendireceğiz. Yani transfer sürecini en iyi şekilde değerlendireceğiz."


SC(AP/AÖ)  FOTOĞRAF