Adanaspor Tesisleri'nde öğle yemeğini takımla birlikte yiyen Eriş'e futbolcuları sürpriz yaparak hazırladıkları doğum günü pastasını getirdi. Pasta üzendeki mumları söndüren deneyimli teknik adam duygulanırken, futbolcularda hocalarını tebrik ettiler.

Adanaspor Ailesi ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Eriş, "Doğum günümü unutmayan futbolcularıma teşekkür ediyorum. Adanaspor Ailesi bir bütündür. Burada herkes birbirini seviyor ve saygı duyuyor. Böylesi önemli günlerde bağlılığımız daha da artıyor. İnşallah nice doğum günlerimi burada kutlarım. Başkanıma, personele ve taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ederim" dedi.

SAKATLAR DÜZELİYOR

Bu arada turuncu beyazlı takımda sakat oyuncularda düzelmeye başladı.

Kulüp doktoru Yusuf Ünal ayak bileğinden ameliyat olan İlkem Özkaynak'ın alçısının alındığını ve fizik tedaviye başlandığını söyledi. Ünal diğer sakat oyuncular ile ilgilide şu değerlendirmelerde bulundu:

"Kalecimiz Tolgahan Acar'ın da ayak bileğindeki alçıyı çıkardık. Tarak kemiği kırılan file bekçisi fizik tedavinin ardından antrenmanlara başlayacak. Buca maçı öncesi kasığında ağrılar hisseden ve maçta oynamayan Mbilla'nın durumu gayet iyi. 1-2 gün içinde çalışmalarda yer alacaktır. Genç oyuncu Tayfun Aksoy'un sakatlığı devam ederken, Ahmet Dereli ise koşulara başlayacak."