Takımın indiği Şakirpaşa Havaalanı'na giden yüzlerce taraftar, Adana Demirsporlu futbolcuları tezahürat ve alkışlarla karşıladı. Havaalanı çıkışında taraftarların verdiği çiçeklerle, üzerinde şampiyon yazılı TIR'a binen mavi lacivertli ekip, şehirde şampiyonluk turu attı. Adana Demirsporluları binlerce taraftarı yalnız bırakmadı. Havaalanından çıkan TIR, Atatürk Caddesi, Sular ve Barajyolu'ndan geçerek kulübün tesislerine ulaştı.

Bu arada kendilerini bekleyen taraftarlarıyla hatıra fotoğrafı çektiren futbolcu ve teknik heyet, daha sonra tesislere girdi. Play off maçlarında takımının galibiyetinde büyük rol oynayan kaleci Şener ile teknik direktör Ercan Albay, omuzlarda taşındı.

'ACİL ŞİFALAR DİLEĞİ'

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, teknik direktör Ercan Albay ve takım kaptanı Şener, yaptıkları ortak açıklamada Fethiyespor ile oynanan şampiyonluk maçı dönüşünde Ereğli yakınlarında trafik kazası geçiren mavi lacivertli taraftarlara acil şifalar dileyip, kazadan büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Yıllardır beklenen şampiyonluğun mutluluğu içerisindeyken, Adana'ya dönen taraftarların geçirdiği kazayı çok büyük üzüntüyle öğrendiklerini ifade eden Başkan Gökoğlu, şunyarı söyledi:

"Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz yaralanan taraftarlarımızın durumlarını dakika dakika takip ettik. Kulüp müdürümüzü de Ereğli'de tedavi yapılan hastaneye gönderdik. Kendilerine acil şifalar diliyor, önümüzdeki sezon kendilerini daha sağlıklı olarak tribünde aramızda görmek istiyoruz. Ayrıca yaralılardan 60 yaşındaki bir taraftarımızın "Ben öleyim, yeter ki Demirsporumuz şampiyon olsun şeklindeki ifadeleri bizleri son derece duygulandırdı."


SC(AP/AÖ)  FOTOĞRAF