Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otelde kamp yapan TFF 1’inci Lig takımlarından Adana Demirspor, günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sabah yapılan antrenmana düz koşu yaparak başlayan futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından 2’şerli gruplar halinde yarı sahada maç yaptı. Teknik direktör Güvenç Kurtar, yaklaşık 2 saat süren antrenman boyunca futbolcularını sık sık uyardı.

26 Ağustos’ta oynayacakları Boluspor maçına kadar Bolu kampını uzattıklarını açıklayan Güvenç Kurtar, “Hava sıcaklıkları nedeniyle Adana’da antrenman yapmamız imkansız görünüyor. Sezonun ilk maçını Bolu’da oynayacağımız için hazırlıklarımızı o güne kadar Bolu’da sürdürme kararı aldık. Futbolcuların Adana’daki sıcaklıktan etkilenmemeleri için böyle bir karar aldık” dedi.

Yapılan transferlerin kampa katılmaya başladığını belirten Güvenç Kurtar, “1’inci etap kampımıza çok eksikle başlamıştık. Genç oyunculardan kurulu bir takım vardı. Şu anda ise yeni transferlerin kampa katılması ile gücümüze güç katmaya başladık. Adana Demirspor’u ligde en iyi şekilde temsil edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.



UÇ(MÇ/Aİ)