Adalı, Madrid'te konakladığı otelde şu sözleri sarfetti:

"Beşiktaş takımı ortada kalmaz , ben veya bir başkası kimin elinden biraz daha fazla fayda gelirse, birileri çıkar bu kulübe başkan olur. Eğer birileri çıkıp biz bu yükün altından kalkabiliriz derse destek olmaya da hazırım. Her koşulda; maddi-manevi gelecek arkadaşın yanında da olurum, yardımcı da olurum. Ama eğer herhangi bir aday olmaması durumunda da Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmam"

Bu sözlerle beraber DHA Muhabirinin sorularını yanıtlayan ve "Aday olmama gibi bir düşünceniz var mı ? şeklindeki soruya "Hayır yok" diyen Adalı "Dediğim gibi Beşiktaş ortada kalmaz, ben veya bir başkası , kim daha faydalı olacaksa birileri çıkar bu kulübe başkan olur. " sözlerini tekrarladı.

"Siz tek aday olarak mı girme düşüncesindesiniz veya bir başkasının tek aday olarak girmesi mi doğru" şeklindeki soruya ise Adalı; "Tabii şu içinde bulunduğumuz ortam onu gerektiriyor. İnsanların birbirleriyle mücadele edeceği bir ortam yok. Onun için herkes şu süreçte daha anlayışlı olup, daha yardımcı olursa Beşiktaş'ta şu süreci en zararsız atlatır" cevabını verdi.

DHA muhabirinin "Yani tek aday olarak girmek istiyorsunuz" sorusuna " Kısmetse " cevabını veren Adalı, kayıtsız şartsız, maddi manevi hizmete hazır olduğunu da sözlerine ekledi...


AD(UD/FG)