Kamuoyunun F.Bahçe ve G.Saray'da forma giyen rahmetli Sedat Balkanlı ve Trabzonspor'da da forma giyen İsmail Gökçek'in rahatsızlığı ile adını duyduğu ALS-MNH hastaları tarafından çekilen fotoğraflardan ve yaptıkları resimlerden oluşan sergi Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sanatçı Ahmet Özhan, Bakırköy Belediye Meclis Üyeleri, ALS-MNH Derneği Başkanı İsmail Gökçek'in de katılımıyla açıldı.

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Çetin Emeç Sergi Salonu'nda açılan sergi 22 Haziran'a kadar açık kalacak ve sergilenen eserler derneğe bağış olarak satılacak.

Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı yaptığı açıklamada,"Öncelikle ALS-MNH hastaları bu güzel eserlerinden dolayı kutluyorum. Bizler de bu güzelliklerin yanında olmalıyız. Gerçekten çok duygulandım. Takım arkadaşım, aile dostum İsmail'i de yaptıkları bu organizasyondan dolayı ayrıca kutluyorum" dedi.

Basın mensuplarının Hollanda'nın Avrupa Şampiyonası'nda gruplardan çıkamaması ile ilgili sordukları soruyu da cevaplayan Avcı, "Dünya Şampiyonası elemelerinde aynı grupta yer aldığımız Hollanda'nın artıları da var, eksileri de. Yardımcılarım canlı olarak maçları izledi. Analizlerimizi bu raporlara göre yapacağız. Ama Hollanda'nın ne yaptığı önemli değil önemli olan bizim ne yapacağımızdır. Bizim de artık Hollanda gibi şampiyonalarda yer alma istikrarını yakalamamız gerekiyor. Önemli olan bu" şeklinde konuştu.


ÖÖ(UD/FG)