3 Temmuz mağduru

Şike sürecinin açtığı derin yaralar, milli eldivenin ruhsal çöküşüne neden oldu. Aykut Kocaman da bir türlü kendisini toparlayamayan Volkan’ı, yaptığı terapi konuşmalarıyla eski haline getirmeye çalışıyor



Hem Milli Takım hem de F.Bahçe’de yediği hatalı gollerle dikkatleri üzerine çeken Volkan Demirel hakkında bilinmeyen gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.. Agresif tavırlarının yanı sıra kalitesine yakışmayan hatalarıyla kalesinde güven vermeyen milli yıldızın durumuyla ilgili olarak gerek kulüp gerekse takım içerisinde yapılan yorum 3 Temmuz sürecinin açtığı yaraları bir türlü kapatamadığı yönünde.. O dönemde kaptanlığını yaptığı takımını ayakta tutmak için saha dışında da yoğun mesai harcayan deneyimli eldiven, şimdilerde ise kendisini toparlamaya çalışıyor.

RUHSAL olarak yaşadığı zor günlerin izlerini zihninden silemeyen ve maçlarda konsantrasyon kaybı yaşayan Volkan Demirel’in artık patlama noktasına geldiği öğrenildi. En güvendiği isimlerin başında gelen milli futbolcunun bu formsuzluğu teknik direktör Aykut Kocaman’ın da dikkatinden kaçmadı. Devre arası kampından bu yana öğrencisiyle sık sık bire bir görüşmeler yapan Aykut Kocaman da sezon başında aynı durumdan muzdaripti.. Kocaman zamanla kafasını tamamen F.Bahçe’nin başarısına odaklarken “Sakatlığı düzeldi, cezalı da değil. Bu çocuk neden böyle?” yorumunu yaptığı Volkan’ın da düzelmesi için terapi konuşmalarının dozunu artırdı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
BU arada sarı-lacivertli kulübün yöneticilerinin sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Volkan’la hâlâ masaya oturmadığını da hatırlatmadan geçmeyelim.. Tarafların devre arasında kontrat uzatmak için masaya oturduğu haberleri çıksa da resmi imzaların atılmaması akıllarda soru işareti bırakırken, 31 yaşındaki yıldızın her röportajında “Jübilemi F.Bahçe’de yapacağım” demesi yoluna sarı-lacivertlilerle devam edeceği ihtimalini artırıyor.


3 günlük izin dün başladı

ANTALYA engelini 2-1’le geçerek zirve yarışındaki iddiasını sürdüren F.Bahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman futbolculara 3 gün izin vermişti.. Milli maç arasını fırsat bilen başarılı hoca, yoğun tempoda çok yıpranan futbolcularına “İyice dinlenip öyle gelin” uyarısını yaparken sarı-lacivertliler Akhisar maçı hazırlıklarına perşembe günü saat 11.00’deki idmanla start verecek
.