Bahçelievler Düğün Salonu'ndaki geceye Divan Başkanı Tahir Türetken, eski başkanlar Coşkun Süer, Ünal Kamalı, 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Sait Gürsoy, KARSAD Başkanı Bülent Zeren, CHP İlçe Başkanı Adnan Alabay, eski yöneticiler Nazım Torbaoğlu, Tayfun Yelkenbiçer, Azat Yeşil, Mehmet Yaya, Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı, Teknik Direktör Cihat Arslan ile yardımcıları, Altyapı Koordinatörü Rıza Tuyuran, antrenörler, camianın ileri gelenleri ve taraftarlar katıldı. Onursal Başkan Selçuk Yaşar ise özel bir mesaj gönderdi. Taraftarların tepki gösterdiği yönetimden ise organizasyona katılan olmadı. Kuruluşunun 100'ncü yılını yaşayan yeşil-kırmızılılarda 1 Kasım'daki kutlamalar barkovizyondan yayınlandı.

Tahir Türetken gecede yaptığı konuşmada Karşıyaka rozetini gururla taşıdığını belirtip, "Birlik ve beraberlikle sırtımız yere gelmez" dedi.

Futbolculuk döneminde Kaf-Kaf'ta parlayan Cihat Arslan ise, "Bu büyük camia ve taraftarın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Büyük camialar birlik ve bütünlükleri ile güçlerini gösterirler. İnşallah bu gece milat olur ve gelecekte bizleri güzel günler bekler" ifadesini kullandı.

 

EK (YY/RT)