Yönetici Mehmet Köroğlu, amaçları olan gruplara kalmayı başardıklarını belirterek, "Bundan sonraki hedefimiz grup maçlarında iyi mücadele etmek. Böylece futbolcularımızın bilgi, beceri ve maç tecrübesini artırmayı amaçlıyoruz. Burada yaptığımız her maçtan gerekli dersleri alarak oyuncularımızı üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Finalde tabii Trabzonspor’la karşılaşmak isteriz” dedi.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise Fenerbahçe’yle eşleşmeleriyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Gruplarda zaten çok güçlü takımlar var. Yıllardır camia olarak rekabet ettiğimiz bir kulüple de aynı grupta olmak ayrı bir keyif. Mücadele edeceğiz, ekolümüze ve toplumumuza hizmet edeceğiz. Artık bütün takımların bize karşı daha dikkatli oynayacağını düşünüyorum. Bursaspor, ortak akılla oynuyor. Sivasspor, kendi sahasında güçlü. Fenerbahçe'nin yapısını da zaten biliyoruz."

GÖKSU’DAN FENERBAHÇE TWİTİ:"PTT 1'İNCİ LİGİ'NDE KARŞILAŞMAYI BEKLİYORDUK"

Öte yandan 1461 Trabzonlu Göksu Alhas, Twitter hesabında gruplarda Fenerbahçe ile karşılaşacak olmalarını değerlendirdi. Göksu, twitinde, "PTT 1'inci Lig’de karşılaşmayı beklediğimiz Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda karşılaşıyoruz. Demek hayırlısı buymuş" ifadesini kullandı.

Göksu, kura çekimi öncesinde attığı twitte de, "Avrupa yakasını fethettik, şimdi sıra Anadolu yakasında Kanarya!" ifadesiyle Fenerbahçe ile aynı gruba düşme isteğine dile getirmişti.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF