Mustafa Akçay, gösterdikleri performansa bakıldığında Manisaspor karşısında aldıkları 1 puanın iyi olarak değerlendirilebileceğini belirterek şöyle konuştu:

"Buna rağmen oyuncularıma haksızlık yapmak istemiyorum. Kötü oynama haklarını bu müsabakada kullandılar. Yine de birkaç pozisyonumuz var, gol yapabilirdik. Ligde 1 puan bile çok değerli. Kendi evinizde de deplasmanda da alsanız değerlidir. Maçı istediğimiz ortama çekemedik ve istediğimiz şekilde gerekli enerjiyi sahaya koyamadık. Stratejilerimiz kesinlikle çok olumlu olmadı. Buna rağmen oyuncularımın iyi niyetini ve mücadelesini kutluyorum."

"TRAVMAYA MI DÜŞTÜK?"

Lige iyi başladıklarını, ancak son 2 haftada puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Mustafa Akçay, şöyletdevam etti:

"Bunun nedenlerini araştıracağız. Oyuncu ve teknik heyetteki arkadaşlar olarak maçtan sonra mini oturum yaptık. Yenilmezlikle ilgili psikolojik takıntı ile travma içine düştük mü düşmedik mi bunu oyuncularla yapacağımız konuşmalardan sonra netleştirebiliriz. Bir düşüş demeyelim. Çünkü fiziksel değerler kısa sürede aşağı düşmez. Burada ruhsal psikolojik sorun vardır. Onun da çaresine bakacağız."

OFOEDU'NUN ÜZÜNTÜSÜ

1461 Trabzon'da karşılaşmanın son anlarından kaleciyle karşı karşıya pozisyonu kaçıran Ofoedu, büyük üzüntü yaşadı. Soyunma odasında arkadaşları tarafından teselli edilen genç oyucu, "O golü atmam lazımdı. Önümüzdeki maçlarda bu hatamı telafi edeceğim" dedi.


ÖA(TM/AÖ) FOTOĞRAF