Fulya Omaç / Çeşme

 
FAİK TÜTÜNCÜOĞLU İLE EKREM ORAN ADI DSP’YLE ANILDI

Çeşme Aktüel Dergisi’ne yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan hızlı trafikle ilgili olarak bilgi veren İsmet Üzümcü, Çeşme’nin mevcut CHP’li belediye başkanı Faik Tütüncüoğlu’nun DSP’ye geçeceğinin basında sıklıkla yer aldığını belirterek, “Gelişmeleri ben de basından takip ettim. Bana gelen hiçbir talep olmadığı gibi, DSP ilçe teşkilatı olarak da biz kendisini partimize davet etmedik. Yine Çeşme’de CHP’den aday gösterilmeyen Ekrem Oran, bizim il teşkilatıyla irtibata geçerek DSP’den aday olmak istedi. Ama biz bir bölen olmayı hiç düşünmedik” diye konuştu. 

 BU YEREL SEÇİMLER, AKP’NİN DERS ALACAĞI BİR SEÇİM OLSUN

Türkiye’de son dönemde yaşanılan siyasal gelişmelirin, demokrasiye inanmış her vatandaş gibi kendisini de çok rahatsız ettiğini vurgulayan DSP Çeşme İlçe Başkanı İsmet Üzümcü sözlerini şöyle sürdürdü:

“DSP olarak öncelikle 2014 yerel seçimlerinin, Türkiye genelinde AKP’nin ders alacağı bir seçim olmasını diliyorum. Çeşme için de hayırlı olsun. DSP ilçe başkanı olarak benim en baştan itibaren inancım, bir bölen olmak değildi. Ülke genelinde AKP’nin ders alması temennim doğrultusunda, Çeşme’de de AKP adayının kazanmasını arzu etmem. Kendisine çıktığı yolda başarılar dilerim ama AKP’nin ülke sathında bir oy kaybına uğraması amacıyla, biz bilhassa Çeşme DSP olarak, CHP adayı Muhittin Dalgıç’ı destekleme kararındayız. Çeşme’de aday göstermiyoruz ve CHP adayını destekliyoruz. Muhittin Bey’e başarılar dileriz.”

 Bilgi notu: DSP İlçe Başkanı İsmet Üzümcü irtibat: 0532 273 93 31