'HANEFİ AVCI'YI BULAŞTIRANLARA UYARI'

Uyarıyoruz başlıklı açıklamada "karşı-devrimin değirmenine su taşıyan oportünist solcularımız bu tutumlarını devam ettirdikleri takdirde, işkenceci Hanefi AVCI'yı Devrimci Karargah dava dosyasına dolaylı yada dolaysız bulaştırmalarından kaynaklı Orhan Yılmazkaya'nın yoldaşlarından özür dilemedikleri takdirde gereken cevabı en sert şekilde alacaklardır" ifadesine yer verildi.

'TATLI SU SOLCULARI AĞLAMAYA DEVAM EDİYOR'

Açıklamada şu sözlerle devam etti "Devrimci Karargah davası uzun yıllardan sonra yargıtay aşamasına geldi. 24 aralık 2014 günü yargıtay kararını açıklayacak. Malumunuz bazı tatlı su solcularımızda bu dava kapsamında tutuklandılar.



Sıra Kimde İnisiyatifini kurdular. Savaş örgütünde yer alan devrimci kadrolar düşmanın tutuklama ve infazlarına maruz kalacaklarını çok iyi bilirler. Çok uzaklara gitmeye de gerek yok. Şu anda yaşadığımız konjonktürel süreçte bile oligarşinin tutuklamaları ve yargısız infazları devam ediyor. Devrimci mücadelenin olmazsa olmazlarıdır bunlar. Ancak bizim bazı tatlı su solcularımız hala ağlamaya ve sızlanmaya devam ediyor. Ağlamak ve sızlanmak kendi tercihleridir. oligarşiden demokrasi beklemeleri gene kendi tercihleridir. Ancak bunu yaparken Devrimci bir savaş örgütüne kara-propaganda düzleminde yer alarak saldırmaları kabul edilebilir değildir. Bu düşmanla aynı safta yeralmaya ve karşı-devrime hizmet eder".