CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve Fransa Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault'le görüştü. Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Öztürk Yılmaz, Çetin Osman Budak ve Selin Sayek Böke de hazır bulundu.

Berlin Türkiye Büyükelçiliği'nde davet

Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'nın Başkenti Berlin'de ilk günkü çalışmalarını Türkiye Büyükelçisi  Hüseyin Avni Karslıoğlu'nun onuruna verdiği yemeğe katılarak tamamladı. Almanya parlamentosunda bir dizi temaslarda bulunan CHP Lideri, günün sonunda beraberindeki heyetle birlikte Büyükelçilik konutunda onuruna verilen yemekte buluştu. 

Büyükelçiliğin tarihi binasında verilen yemekte Genel Başkan Yardımcıları Çetin Osman Budak, Öztürk Yılmaz ve Selin Sayek Böke'nin yanı sıra Kılıçdaroğlu'nu izlemek üzere Türkiye'den gelen gazeteciler ve Berlin'deki CHP birliklerinin temsilcileri yer aldı.

SPD GENEL BAŞKANI SIGMAR GABRIEL İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'daki ikinci gün çalışmalarına SPD Genel Başkanı ve Ekonomi Bakanı Sigmar Gabriel ile görüştü. Bundestag'da gerçekleşen görüşmede CHP heyetinden Genel Başkan Yardımcıları Öztürk Yılmaz, Çetin Osman Budak ve Selin Sayek Böke de hazır bulundu.