Bornholm adasında düzenlen halk toplantısında, Danimarka Halk Partili Katrine Winkel Holm ve Özgür Yazarlar Birliği yönetim kurulu üyeleri Torben Mark Petersen, Aia Fog ve Kit Louise Strand'ın militan Neo Nazi Andre Eiby ile kol kola çekilmiş resimleri ortaya çıktı. Resimde Neo Nazi Andre Eiby'ün kolunu Danimarka Halk Partisi ve Devlet Radyo Televizyon Kanalı DR'nin yönetim kurulu üyesi Katrine Winmel Holm ve eski gizli servis PET elamanı Morten Sorm'un omzuna attığı görülüyor.

Ülkede Neo Nazilere verdiği destek  ve sosyal paylaşım sitelerinde göçmenler yönelik tehditleri ile militan Neo Nazi olarak tanınan Andre Eiby, takma adı Andre Daner, resimleri Face Book sayfasında yayınladı. Resimde en solda bulunan eski Liberal Müttefik Partili Torben Mark Petersen, resmin gerçek olduğunu ve Bornholm adasında çekildiğini söyledi. Katrine Winkel Holm de resmin gerçek olduğunu doğrulayarak bir tatil resmi olarak algılanmasını istedi. Resim üzerinde ön çok tartışılan konu ise, bugüne kadar No Nazilerle bir bağlantısı olmadığını ve Neo Nazilere mesafeli durduklarını açıklayan Danimarka Halk Partisi'nin Neo Nazilerle bağlantısının kanıtlanması oldu.


P77 İnternet Haber sayfası da Katrine Winkel Holm'ün daha önce, İslam karşıtı Danish Defence League'de faaliyet gösterdiğini ve Combat 18 (Adolf Hitlerin Kamp Grubu) ile yabancılara karşı cinayet ve şiddet suçları işleyen Blood&Honour'un Danimarka ve İngiltere'deki  faaliyetlerine Face Book sayfasında yer verdiğini duyurdu. Gerek Özgür Yayıncılar Birliği, gerekse Danimarka Halk Partisi ve DR yönetim kurulu üyelerinin, Neo Nazi Andre Eiby ile aynı çadırda geceledikleri, birlikte yemek yedikleri ve birlikte 3 gün geçirdikleri bildirildi. / Ünsal Turan