Daily Mail'in haberine göre, Almanya'da kızlık zarı kanı üreten "Virginia Care" adlı firma, müstakbel eşlerini bakire olduklarına inandırmak isteyen mülteci kadınlar sayesinde sahte kızlık zarı talebinde büyük artık yaşandığını yazdı.

Çin'de üretilen sahte kızlık zarı kanlarının ağırlıklı olarak Ortadoğu ülkelerini hedeflediğini yazan gazete, Almanya'da üretim yapan Virginia Care'in son aylarda sadece ülke içinde ve diğer Avrupa ülkelerinde satış yaptığını kaydetti.

Habere göre Alman firmanın ürettiği her bir sahte kızlık zarı kanı paketinde ultra incelikte iki adet membran bulunuyor. Her membran iki selüloz deriden ve derilerin arasına yerleştirilmiş steril ve dondurularak kurutulmuş kan tozundan oluşuyor.

Yeni evli gelin gerdek gecesinde bu membranı bizzat kendisi yerleştirebiliyor. Membran bulunduğu yerin sıcaklığı ve nemiyle kadının bedenine yapışıyor ve cinsel ilişki sırasında yırtılarak 'bakireliği kanıtlıyor'. 

Alman firmaya göre ameliyatla kızlık zarı dikimi 1.750 sterline yani yaklaşık 8 bin TL'ye mal olurken, yaklaşık 49.5 Euro'ya, yani yaklaşık 170 TL'ye mal oluyor.

Gazeteye göre, ürünlerini online satan Alman firma çok küçük bir rakamla hem birçok evliliği hem de birçok mülteci kadının hayatını kurtardıklarını söylüyor.