Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen eğitime destek kampanyası devam ediyor. Proje kapsamında mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Bursa'daki okulların ihtiyaç sahibi öğrencilerine sırt çantası bağışında bulunmuş oluyor.

Sosyal sorumluluk projesine destek veren Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Filiz Akın, alışveriş merkezinde her yaştan hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarına imza dağıtan ve birlikte fotoğraf çektirip sohbet eden Akın, etkinlik sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Sanat yaşamında Yılmaz Güney ile birlikte çevirdiği 'Umutsuzlar' filminin kariyerinin en önemli rolü olduğunu söyleyen Akın, yeni oyunculardan Beren Saat’i başarılı bulduğunu belirtti. Saat’in hem Aşk-ı Memnu hem de Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerinde iki farklı rolü çok başarılı oynadığını söyleyen Akın, "Kendisini beğeniyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Bir gazetecinin Türkan Şoray, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit ile birlikte bir dönem seyircinin kalbine taht kurduklarını söylemesi üzerine Akın, "O dönem biz biraz da şanslıydık. Şimdi çok büyük bir rekabet var. Dördümüz önümüzdeki günlerde çok büyük bir projeye imza atıyoruz. Kadına Şiddete Hayır projesi için bir araya geliyoruz. Bu konuda bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan Hürriyet Gazetesi de bu projeyi destekleyecek" dedi.