COHEN: BU HARİKULADE ÜLKENİN BARIŞA KAVUŞMASINI DİLERİM 


Emel GÖKBULUT- Orkun SERHAN SUFRACI/İSTANBUL,  DÜNYACA ünlü efsanevi müzisyen Leonard Cohen, Türkiye’de ikinci kez konser verdi. Ülker Sports Arena’da gerçekleşen ve biletleri günler öncesinden tükenen konserde Cohen, yaklaşık 10 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Cohen, konseri bitirirken, "Bu harikulade ülkenin barışa kavuşmasını dilerim" dedi.

 


Leonard Cohen konsere “Neyim varsa bu akşam size vereceğim” diyerek başladı. Efsanevi şarkıcı Cohen, yazdığı şarkı sözleri ve unutulmaz şarkılarıyla , “Old Ideas” dünya turu kapsamında ikinci kez Türkiye’deydi.


Efsanevi müzisyen, söz yazarı şair Leonard Cohen, AEG Live ve Purple Concerts organizasyonu ile 10 binin üzerinde hayranına Ülker Sports Arena’da unutulmaz bir gece yaşattı. Cohen konsere tüm dünyada en çok bilinen beğenilen şarkısı ‘Dance Me To The End Of Love’ ile başladı. Efsanevi şarkıcı arka arkaya, ‘Hallelujah’, ‘So Long’, ‘Marianne’, ‘I’m Your Man’ gibi unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Sahnede 3.5 saate yakın kalan Cohen, sahne performansıyla da hayranlarını büyüledi.

 


Hayranları her şarkısında sanatçıya eşlik etti. Siyah takım elbisesi ve kendisiyle bütünleşen fötr şapkasıyla sahneye çıkan şarkıcı her fırsatta seyirciyle iletişim halinde oldu.


Leonard Cohen’in 2012 Dünya Turnesi kapsamında verdiği İstanbul konserini, aralarında sanat ve cemiyet hayatından isimlerin de bulunduğu birçok müziksever izledi. Cohen, konseri bitirirken, "Bu harikulade ülkenin barışa kavuşmasını dilerim" dedi.


 


Leonard Cohen’in 2012 Dünya Turnesi kapsamında bir sonraki konser durağı 22 Eylül’de Romanya olacak.