Yoğun katılım

Çok sayıda katılımın olduğu gecede Murat İnce, Serdal Alkan, Bahtiyar Taş ve DJ Serdal'dan oluşan ekip müzikseverlere unutamayacakları bir program sundular. Gecede ilk olarak kendine tarz rok müzik parçaları seslendiren Murat İnce merhum Cem Karaca, Barış Manço'nun parçaları başta olmak üzere birbirinden güzel eserler seslendirdi.



Anadolu adım adım

Daha sonra DJ Serdal'ın yaptığı sevilen hareketli parçalara dayanamayan eğlenceseverler pisti doldurdu. Bol bol dans edip haftanın yorgunluğunu gideren katılımcılar, tekrar yerlerini aldıktan sonra sahne alan Serkan Alkan söylediği türkülerde adeta Anadolu'yu gezdirdi. Bol bol alkış toplayan Serkan Alkan'ın söylediği türkülerin bazılarına dinleyenler eşlik ettiler.

Herkese hitap etti



Rok, pop, türkü seslendirilen gecede her katılımcının istediğini bulması mümkün oldu ve oldukça geniş yelpazede müzik programı sunuldu.



“Aldırma Gönül Aldırma” gibi bir çok parça ise birlikte seslendirildi. Gecede herkesin zevkine uygun dört dörtlük bir eğlence gerçekleşerek katılımcıların sabaha kadar neşeli vakit geçirip enerji depoladıkları görüldü.