Fanta Gençlik Festivali kapsamında daha önce 20 Haziran'da yapılması planlanan, ancak şehit haberleri nedeniyle iptal edilen Tarkan ve Emre Aydın konseri, GAP Arena Stadyumu Şenlik Alanı'nda yapıldı. Tarkan ve Emre Aydın'ın sahne performanslarını canlı olarak izlemek isteyen hayranları, saat 19.00'dan itibaren konser alanına alındı. Konser alanı kısa sürede dolarken, hayranları Tarkan ve Emre Aydın'ı daha yakından görmek için birbirleri ile yarıştı. Hayranlarının sanatçıları yakından görmek istemesi nedeniyle oluşan izdiham, güvenlik görevlileri tarafından engellendi.

Konserde ilk olarak sahneye çıkan popçu Emre Aydın, seslendirdiği hareketli parçalarıyla hayranlarını eğlendirdi. Konser süresince sevenleri tarafından cep telefonu kameraları ile görüntülenen Aydın, Şanlıurfa'daki coşkulu kalabalığın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yaklaşık 25 bin kişinin izlediği konserde saat 22.00 sıralarında sahneye çıkan Tarkan, ilk kez Şanlıurfa'da sevenleri ile buluştuğunu söyledi. Sahneye asansörle çıkan Tarkan, son albümü 'Aşk Gitti Bizden' ile başladığı programında seslendirdiği hareketli parçalarıyla alanı dolduran hayranlarını coşturdu. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Tarkan, hem dans şovu, hem de seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranları şarkılarına eşlik ettiği ünlü sanatçıyla fotoğraf çektirebilmek için birbiriyle yarıştı.

 

ÖŞ,ÖP (HK/RT)