Fanta Gençlik Festivali kapsamında Çanakkale'de düzenlenen Tarkan ve Emre Aydın  konserleri Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda gerçekleşti. Mega star Tarkan ve Emre Aydın'ın sahne performanslarını canlı olarak izlemek isteyen hayranları saat 16.30'dan itibaren içeri alınmaya başlandı. Stadyumun tribünleri kısa sürede dolarken, izleyenler saha içindeki sahne önünden itibaren yeşil çimlerin üzerini doldurdu. İzleyenler, konser saatine kadar Fanta Gençlik Festivali'nde düzenlenen çeşitli aktivitelerle eğlendi.

Sahneye ilk olarak saat 20.30'da Emre Aydın çıktı. Sanatçı seslendirdiği şarkılarla hayranlarına keyif dolu dakikalar yaşattı.

Binlerce kişinin beklediği an saat 22.30'da geldi ve mega star Tarkan üzerinde T yazılı bir asansör ve ışık şovu arasında sahnede belirdi. Tribünler ve saha içindeki izleyiciler stadyumu çığlıklarla inletti. Tarkan sahnede ilk olarak Aşk Gitti Bizden şarkısını seslendirdi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan mega star Tarkan, hem dans şovu ile hem de seslendirdiği şarkılarıyla Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nu salladı. Hayranları da Tarkan'ın bütün şarkılarına eşlik etti.

Sahneye yakın bölgedeki Turgay isimli bir Tarkan hayranı, mega stara pankart ile mesaj verdi. 19 Yıl Sonra Şehitler Diyarı Çanakkale'ye hoş geldin. Mükemmel Müzik İnsanı Tarkan. Mega Star Tarkan. Seni Çok Seven Turgay" yazılı bir pankart açtı. Tarkan, üçüncü şarkısına başlamadan önce hayranlarına seslenerek "18-19 yıldır Çanakkale'ye gelmemişiz, ne kötü etmişiz" diyerek Çanakkaleli hayranlarına olan özlemini dile getirdi.

Fanta Gençlik Festivali bu yıl 11'inci kez düzenlenirken, Çanakkale festival kapsamına ilk kez dahil edilmiş oldu. 9 Haziran tarihinde Ankara'da start alan festivalin 14'üncü ayağını Çanakkale oluşturdu.