Yalıkavak'taki Azeri işadamı Mübariz Masimov'a ait Palmarina'daki Billionaire Club açılış ağlenceleri, dün gece de devam etti. Eğlence Adası Old City'de İtalyan işadamı ve Renault Formula 1'in patronu Favio Briatore'nin işletmeciliğini yaptığı Billionaire Club'ın açılışı etkinlikleri için Bodrum'a gelen Tarkan, unutulmayacak bir konser verdi. Konseri izlemeye gelenler önce DJ Ozan Çolakoğlu'nun şarkıları ile coştu, ardından Tarkan sahneye çıkmadan hemen önce düzenlenen ve yaklaşık 20 dakika süren havai fişek gösterisini büyük ilgi ile izledi.

Tarkan'ın yaklaşık 2 saat süren konserini Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, Yalıkavak Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Saruhan, Çağla Şikel, Gülşen, Ece Erken, Celal Doğan, Gizem Özdilli, Fırat Çelik, Bade İşçil'in de aralarında yer aldığı sanat, eğlence ve iş dünyasından çok sayıda ünlünün yanı sıra yaklaşık bin 500 davetli izledi. Basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verilmeyen konseri, marinanın dışında da yaklaşık 3 bin kişi dinledi.

Şarkılarını söylerken göbek atan, dans eden Tarkan, "Haydi Bodrum ne duruyorsunuz? Buraya eğlenmeye gelmediniz mi? Ben sizden daha çok oynayıp göbek atıyorum. Haydi hep beraber eğlenelim. Ben sizden istediğim enerjiyi alamazsam ben de size veremem" dedi. Tarkan konserinin sonunda uzun süre alkışlandı.



YA(AÖ/COŞ)