Hollanda Sivaslılar Platformu Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni seçilen Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Başkanı Hikmet Gürcüoğlu’nu ziyaret etti.

HOTİAD yönetimine 'hayırlı olsun' diyen Hollanda Sivaslılar Platformu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çitil, kurumlardaki yönetim değişikliğini olumlu bulduğunu söyledi. Yeni yönetimin iş adamlarına yeni bir bakış açısı kazandıracağını belirten Çitil, "Bu kurumların yenilenmesi lazım. Yeni bir heyecan geliyor, yeni bir motivasyon oluyor, yeni bir bakış açısı oluyor. Bu gibi kurumlara gelen değerli başkanların da farklı tecrübeleri, farklı kanaatleri oluyor. O kanaatlerden toplum da, iş dünyası da istifade ediyor. HOTİAD Başkanlığına yeni seçilen Sivaslı hemşehrimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah Hollanda Türk İşadamları Derneği ile birlikte Hollanda'ya ve burada yaşayan insanlarımıza faydalı hizmetlerde birlikteliğimizi devam ettiririz." diye konuştu.

(HOTİAD) Başkanı Hikmet Gürcüoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dinamizmi sağlamak amacıyla HOTİAD kadrosunu yenilediklerini ifade etti. Hollanda’daki sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinin devam edeceğini vurgulayan Gürcüoğlu, sivil toplum kuruluşlarının ve işadamlarının işbirliğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Ziyarete, Hollanda Sivaslılar Platformu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Türkmen, Ozay Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Cenan, Ömer Soner ve Sami Üşenti katıldılar.