Sibel Can Hamburg'da konser verdi

Ünlü sanatçı Sibel Can Avrupa turnesi kapsamında Hamburg'da konser verdi.

Kentin Harburg semtinde bulunan Phönix Düğün Salonu'nda “Yemekli Gala Gecesi” konserine yoğun ilgi olduğu ve salonun dolu olduğu gözlendi.

Yeni ve eski parçaları söyledi

Tanınmış sanatçı Sibel Can, sahne almadan önce müzikseverleri farklı yerel sanatçılar sahne alarak söyledikleri parçalarla eğlendirdi. İlerleyen saatlerde 25 kişiden oluşan dev orkestra elemanları cihazlarının başında yer aldılar ve alkışlarla Sibel Can sahne aldı. Sanatçı kendini dinleyen ve izleyen hayranlarına “Hoş geldiniz” diyerek programına başladı. Sanatçı “Arabesque” adlı albümde bulunan yeni ve eski parçalarını seslendirdi.

İki kez kıyafet değiştirdi

Oldukça kilo verdiği görülen sanatçı ilk olarak açık dekolteli uzun siyah renkte bir gece kıyafetiyle sahne aldı. Sanatçı, “Lale Devri”, “Çakmak Çakmak”, “Padişah” gibi sevilen parçalarını sıraladı. Programın yarısında orkestra devam ederken Sibel Can “Ben kıyafetimi değiştirip geliyorum” diyerek ayrıldı ve bu kez lacivert transparan önü pullu açık dekolte kıyafetle sahneye geldi. Hareketli parçaları okurken sanatçı, muhteşem bir sahne performansı sunarken, danslarıyla da göz doldurdu.

Yoğun güvenlik

Konser süresince sahnenin çevresinde yoğun güvenlik elemanları bulundu. İlk etapta sanatçının hayranları ayağa kalkıp sahneye yaklaşıp resim çektirmek istediler.

Arkalarda oturanların sahneyi göremedikleri şikayetleri üzerine korumalar tarafından herkesin yerini almaları sağlandı ve arkada oturanlarda rahatlıkla izleyebildiler.

Sempatik sanatçı kısa bir süre hayranlarını kırmayıp sahneden inip hayranlarının arasına gidip resim çektirdi. Zengin kadrosuyla sanatçı iki saat sahnede kaldı ve çok sayıda eserlerini seslendirdi. Konser sonrası DJ'lerin yaptığı müzikle parti devam etti.

Emine SONUGÜR / HAMBURG