Fulya Omaç / 
Çeşme


SHERATON ÇEŞME GECESİ’NDE EĞLENCE TAVAN YAPTI


Sheraton Çeşme 13. Geleneksel Personel Gecesi’ni 225 çalışanı ve ailesiyle beraber kutladı. Geceye katılanlar arasında Sheraton Çeşme Genel Müdür Vekili Abdullah Aküzüm, İnsan Kaynakları Müdürü Ümit Kahraman, Ön Büro Müdürü Ünal Sarıbaş, Kat hizmetleri Müdürü Kenan Tiyanşan, Finans Direktörü Ali Uyar, Yiyecek İçecek Müdürü Ümit Erkanlı, Teknik Servis Direktörü Haluk Pamir, Termal Müdürü Selda Tüfekçi,Exclusıve Şef Rahmi Yılmaz ve Leylak Otel sahibi Volkan Yiğit de vardı. Aileleriyle beraber toplam 550 kişi Grup Pan Orkestrası ve solist Ceren Niron ile geç saatlere kadar gönüllerince eğlenerek yılın yorgunluğunu attı. Yeni döneme moral depolayan çalışanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Gecede yapılan çekilişle tüm personele buzdolabı, Lcd Tv, çamaşır makinesi, I-Pad, laptop, çeyrek altın, küçük ev aletleri ve Çeşme’deki diğer beş yıldızlı otellerde konaklama gibi çeşitli hediyeler verildi.

 

NE KALİTEMİZDEN NE DE PERSONELİMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ


Sheraton Çeşme Genel Müdür Vekili Abdullah Aküzüm gecenin açılış konuşmasında “13 yıldır geleneksel olarak bir araya geliyoruz. Sheraton Çeşme Hotel’i de bünyesinde bulunduran Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Dilek ve Turizm Yatırımlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Göker ve Genel Koordinör Serdar Alpturan hepinize çok selam ve saygılarını ilettiler.


Ayrıca gecenin size ve ailelerinize hayırlı uğurlu olmasını dilediler. 2014 hepimizin en iyi yılı olsun. Bugüne dek iyi günde kötü günde hep bir yumruk olduk, hiç ödün vermedik. Kışın bile 225 personelle istihdam sağlamayı başardık. Ve bu beraberlikle de umarım sonuna kadar devam edeceğiz. Ne kalitemizden ne de personelimizden ödün vermeyeceğiz. Tüm Sheratonlar okul gibidir, her zaman seçkin personel buradadır. Sheraton markasıyla beraber Çeşme Sheraton’da çok güzel ve çok seçkin bir ekip var. Bu doğrultuda bizim bir sloganımız vardır. ‘Biz Sheraton’uz, farkı biz yaratırız, çünkü biz Sheraton’uz” diye konuştu.