Serra Yılmaz’ın, Bourdain’in Türk olmak nasıl bir şey sorusuna “Evet Türküm ama bu benim suçum değil” şeklinde verdiği cevap ise Amerika’da yaşayan bir grup Türk tarafından tepki ile karşılandı.

Serra Yılmaz’a özellikle Twitter üzerinden tepki yağdı. Kendisine verilen tepkileri kendisine ait yorumları ile eleştiren Yılmaz, bir süre sonra yorum yapanları engelledi.

Bu Anthony Bourdain’in Türkiye’deki ikinci programı

Ünlü Şef Aşcı Antony Bourdain Amerika’da reyting rekorları kıran Parts Unkown programı ile Türkiye’ye ikinci defa geliyor. Son yaptığı programı İstanbul’da çeken ve genel olan program konsepti dışında daha çok Türkiye politikasını ve Gezi Parkı olaylarını ekrana taşıyan Bourdain bu sefer Türkiye’nin dış dünyadaki tanıtımında rol oynadı.  

Ermeni Esnaf: “Yakında bu ülkede hiç bir Ermeni genç kalmayacak”

Perşembe pazarında yaptığı çekimler sırasında Ermeni bir Türk vatandaşının işlettiği restoranı ziyaret eden Bourdain’in, “Ermenilerin Türkiye’deki geleceğini nasıl görüyorsunuz?” sorusuna, restoran sahibi “Yakında işler böyle giderse bu ülkede hiç bir Ermeni genci kalmaz hepsi bu ülkeyi terk eder” diye cevap verdi.