Dizi hikayesini ve kadrosunu önemsereyerek kendisine yapılan oyuncu teklifini kabul ettiğini belirten Malik Ayhan, dizi de başrol oyuncu olarak yer alacağını ve kamera karşısında zorlanmayacağını söyledi.

Yaşadığı Duisburg kentinde habercilere dizi oyuncusu olarak yapacaklarını anlatan Malik Ayhan, "Şeker Kardeşler'in izleyicisine, komedi ama aynı zamanda heyecanı olan bir dizi sunacağını düşünüyorum.Dizide Şakir Şeker rolünü oynayacak olmamdan dolayı büyük sevinç yaşıyorum.Dizi setini büyük bir heyecanla bekliyorum.Okul döneminde tiyatro eğitimi almıştım, sonrasında müzik yaşamımda bir çok kez klip için kamera karşına geçtim.Dolayısıyla kameraya yabancı değilim ve kendime güveniyorum" sözleriyle oyunculukta da iddiali olduğunu gösterdi.

SAÇLARINI YENİDEN ÖRDÜRDÜ

Dizinin oyuncu kadrosunda bulunan Afrika kökenli Max Bendo'nun kardeşini oynayacağını söyleyen Malik Ayhan, uyum içinde saçını yeniden ördürdüğünü belirtti.Dizinin bazı bölümlerinin de Almanya'da çekileceğini belirten Malik Ayhan, Almanya'da çekilecek bölümler için yardımcı oyuncu kadrosunun oluşturulması için de, dizi yöneticilerinin kendisine görev verdiğini anlattı.

Müzik yaşamına da ara vermeyeceğini ve konserlerine devam edeceğini belirten Malik Ayhan, gelecek aylarda kişisel albümünü de piyasaya çıkartacağını söyledi.

Öteyandan Almanya'da bir çok dizi de oyuncu olarak yer alan Engin Şahin'in de, Şeker Kardeşler'in oyuncu kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Dika Yapım olarak TRT 1'de ekrana gelecek olan Şeker Kardeşler'in senaryo yazarı Kaan Kutlu.Oyuncu kadrosunda Max Bendo, Melda Gür, Dost Elver ve Buminhan Dedecan gibi tecrübeli isimler yer alacak.