Çiftin, Yunanistan’ın Simi Adası’ndan geldiği Erdoğan Yılmaz Can’a ait 35 metrelik, 'Princess Karia- 2' adlı ultra lüks gulet yat, dün akşam saatlerinde Gümüşlük İskelesi’ne demirledi. Haftalık kirası 35 bin euro olan, 12 personelin görev yaptığı tekneden inen Sarkozy ve Olsen, Gümüşlük Çay Bahçesi’ne gitti. Burada çay içip sohbet eden iki sevgilinin son derece neşeli oldukları görüldü. Daha sonra ikili, sahilde bir süre yürüyüş yapıp gün batımını izledi. Olsen, transparan tuniği ile dikkati çekti. Kimsenin kendilerinin tanımaması nedeniyle rahat hareket eden çift, daha sonra yollarının üzerindeki bir pastaneden aldıkları lokma tatlısını yedi. DHA muhabiri tarafından fotoğraflandıklarını fark eden çift, kısa süreli bir şaşkınlık yaşadıktan sonra teknelerine döndü.

Sarkozy ve Olsen’in limana gelişleri sırasında Tavşan Adası’ndaki Myndos kazı çalışmalarını fark edip gemiciler aracılığıyla kazı başkanı Prof. Dr. Mustafa Şahin’den bilgi aldıkları da öğrenildi.

Geceyi Gümüşlük Limanı’nda geçiren ve bir restoranda deniz ürünleri, salata yiyip şarap içen çift, sabah ise limandan ayrılarak Yunanistan’ın Kilimli (Kalimnos) Adası’na hareket etti.