Küçük yaşta çocukken farklı enstrümanlar çalarak müzik yaşamına başladığını belirten sanatçı Berfin Gürsoy, Almanya'da dinleyenlerle biraraya gelmenin mutluluğunu yaşadığını aktardı.

“Eyvallah” isimli albüm



Berfin Gürsoy, ilk solo maxi single çalışması ile müzikseverlerin karşısına çıkarken 3 Adım Müzik etiketiyle yayınlanan albümünün söz ve müziği kendine düzenlemesi Soner Kıvanç'a ait olan "Eyvallah" şarkısı çok tutuluyor. Muhteşem bir klipte çekilen “Eyvallah” adlı parçanın çok sevildiğini belirten sanatçı, Frankfurt'ta konser verdiğini söyledi. Albümde yer alan üç parçanın besteleri kendine ait olduğunu söyleyen Gürsoy, bağlama çaldığını asıl temelinin Türk halk müziği olduğunu ifade etti.


Gelecek kuşaklara aktaracak

12 yıldır profesyonel müzikle uğraştığını, müzik alanında başarılı olmakta TRT korolarına katılmasının yararı olduğunu belirten Berfin Gürsoy, “Yıllarca TRT'nin korolarına katıldım ve sosyal sorumluluk kapsamında birçok konserlerde bulundum. Dizilerde müzik çalışmaları, İstanbul'da Zorba Taverna'da sahne alıyor yoğun çalışıyorum. Ayrıca Yunanca'da parçalar okuyorum. Ben müzikten anlıyorum ve müzik alanında profesyonel çalışıyorum. Dolayısıyla oyunculuk gibi bazı alanlar bana göre değildir. Ben müzikten anlıyorum ve müzisyen olarak yoluma devam edeceğim. Asıl hedefim gelecek kuşaklara müziği aktarmaktır” açıklamasında bulundu.


Hamburg'da konser verecek

Yurtdışında dinleyicilerini yalnız bırakmayacağına işaret eden müzisyen Berfin Gürsoy, yurtdışında yaşayan çok sayıda müzikseverin olduğunu bu müzikseverlerle sık sık biraraya gelmeyi hedeflediğini söyledi. Gürsoy, “Yurtdışında bulunan müzikseverleri unutmayıp kendileriyle birlikte olmaktan son derece mutlu olacağım” dedi ve bir müjde verdi. 3 Aralık Cumartesi günü Hamburg'da Umdenkbar'da konser vereceğini belirten sanatçı şimdiden herkesi beklediğini kaydetti.