Fulya Omaç / Çeşme

‘SAĞLIKLI YAŞAM EFSANESİ’ JENNİFER HNAT ALAÇATI’YA GELİYOR

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen turistik beldelerinden biri olan Alaçatı, konusunun uzmanı bir dünya starını ağırlayacak. Sağlıklı ve yepyeni bir hayata hızlı geçiş yapmak isteyenler için, Alavya Hotel’de 20 Kasım’da başlayıp 8 Aralık’ta sona erecek eğitim programlarında, katılımcılarla birebir ilgilenecek olan dünyaca ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Jennifer Hnat çok özel bir program uygulayacak.

Sadece alanında en iyi olmakla kalmayan ve bir ‘sağlıklı yaşam efsanesi’ olarak da nitelendirilen Hnat, bu çok özel programda bünyeye göre arınma tekniklerini ve sağlıklı yaşamı günlük hayata dahil edecek beslenme bilgilerini paylaşacak. 

ALAÇATI’NIN DÜNYADA TANITIMI İÇİN BU ETKİNLİKLER ŞART

NutritionAtlanta’nın (NEWtrtion) sahibi ve aynı zamanda Academy of Nutrition (Beslenme Akademisi), The Greater Atlanta Dietetic Association (Büyükşehir Atlanta Diyetisyenler Derneği) ve American Diabetes Association (Amerikan Diyabet Derneği) gibi etkin kuruluşların da aktif üyesi olan Jennifer Hnat’ın gerçekleştireceği bu çok özel program için tüm hazırlakların tamamlandığını söyleyen Alavya İşletme Direktörü İlknur İçingir, “Detoks konusunda en güncel ve doğru bilgilerin paylaşımı için dünyanın en iyi uzmanlarından biri olan Hnat, daha açıldığı ilk günlerde Amerikan Forbes dergisi tarafından “Türkiye’ye Gitmek İçin 10 Neden” arasında sıralanan Alavya Hotel’e geliyor. Bu elbette bir tesadüf değil. Çünkü otelimiz, yine Amerika merkezli saygın seyahat yayını TRAVEL+LEISURE editörleri tarafından dünyanın en keyifli ve özgün otelleri arasında gösterildi. Ayrıca İngiltere’de yayınlanan Conde Nast Traveller okuyucuları ise Alavya’yı ‘Yeni Açılan En İyi Oteller’ listesinin ilk sıralarına layık gördü. Biz de hem bu referanslara layık olmak, hem de Alaçatı’mızın dünya turizminde hak ettiği yere gelebilmesi için, çok seçkin konukları ağırlamayı ve çok özel etkinlikler gerçekleştirmeyi hedefledik. Jennifer Hnat gibi bir dünya markasını, Alaçatı’da 18 gün boyunca konuk etmek için hazırız” diye konuştu.

HUZURU KEŞFETMEK, SAĞLIKLI YAŞAMI FELSEFE EDİNMEK İÇİN ALAÇATI’YA BEKLİYORUZ

Etkinliğe katılacaklara hoş sürprizler de hazırladıklarını ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek güzel anılarla misafirlerini uğurlamak istediklerini vurgulayan İlknur İçingir sözlerini şöyle sürdürdü:

“Başta İstanbul ve İzmir’den olmak üzere konuyla ilgilenen tüm dostlarımıza etkinlik süresince çok güzel sürprizler de hazırladık. Alaçatı’nın en dingin ve doyumsuz olanaklar sunan bir döneminde, bir taraftan Jennifer Hnat ile sağlıklı yaşamı günlük hayata dahil edecek beslenme bilgilerini ve arınma tekniklerini öğrenecekler, diğer taraftan huzuru keşfedip beldemizdeki bir kez daha aşık olacaklar. Sağlıklı yaşamı bugüne kadar ihmal edenleri de, sağlıklı yaşamı bir felsefe haline getirenleri de, doğru bilgilenmeleri için bu etkinliğimize davet ediyoruz” diye konuştu.