Popun divası, 57 yaşındaki Madonna'nın 10'uncu dünya turnesi devam ediyor. Madonna, Avrupa turnesine Almanya'nın Köln kentindeki iki konserle başladı. Hayranlarının akın ettiği ilk konser gecesinde Madonna ve ekibi muhteşem bir sahne performansı sergiledi. Madonna, Rebel Heart albümünden şarkıların yanı sıra farklı yorumladığı eski şarkılarına da yer verdi.



Konsere yaklaşık iki buçuk saat geç çıkan Madonna, sergilediği performansla izleyicileri coşturmayı yine başardı. İlerleyen yaşına rağmen muhteşem bir performans sergileyen Madonna, sahne şovu sırasında çok sayıda farklı kıyafetle de göz doldurdu. Şovun en heyecan uyandıran bölümlerinden biri de dansçıların esnek çubukların üzerinde havada yaptığı gösteri oldu. Madonna konserine yukardan inen bir kafesle başladı, sahnenin altına inen bir platformla da konserini sona erdirdi.

Köln'deki konser

Turne biletleri birçok yerde hemen tükenince organizatörler ek konserler planladı. Turnenin Avrupa ayağında Paris, Prag, Londra ve daha birçok kentin yanı sıra Almanya'da da toplam beş konser var. Köln'deki iki konserinin ardından Madonna, 10-11 Kasım'da Berlin'de ve 29 Kasım'da Mannheim'da sahne alacak.

Yedi ay sürecek dünya turnesi kapsamında Madonna 25'i Avrupa'da olmak üzere toplam 76 konser verecek. Şarkıcı iniş çıkışlar olsa da kariyeri boyunca disiplinden taviz vermedi. Her zaman kendini yenilemeyi bilen efsane şarkıcı yeni fikirleriyle pop dünyasını şaşırtmayı ve hayranlarının ilgisini ayakta tutmayı başardı.

Sanatçının son albümü “Rebel Heart“ için düzenlenen ve eylül ayında Kanada'nın Montreal kentinde başlayan dünya turu Mart 2016'da Avustralya'nın Brisbane kentinde sona erecek.

DW/ UÇ/BÖ/GA/HS