Osmaniye 'Park 328 AVM'de dün öğleden sonra düzenlenen 'Gönül Sohbeti' programına katılan Türkan Şoray, kendisini coşku içinde karşılayan hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sanatçıya sarılan sevenlerinden bazıları uzun süre mutluluk gözyaşları döktü. Sevenleriyle tek tek ilgilenen Türkan Şoray, Osmaniyelilerin çok sıcakkanlı ve cana yakın olduklarını belirterek, uzun yıllar önce geldiği kentin önceki yıllara göre çok değişmiş ve gelişmiş olduğunu söyledi.

İzdiham nedeniyle alışveriş merkezi yetkilileri Türkan Şoray'a, 'Kalabalığı sadece imza atıp yollayalım'teklifi getirdi. Ancak ünlü sanatçı,  "Böyle bir saygısızlık yapamam. Başkaları gibi onlar da beni görmeye gelmişler. Ben de onlarla hem fotoğraf çektiririm, hem de fotoğrafları üzerine isimleri ile imzamı atarım" diye karşı çıktı. Şoray izdihama aldırmadan hayranıyla yakından ilgilenip, gönüllerini almaya çalıştı.

Osmaniye'nin sıcağına hiç yabancı olmadığını belirten Şoray, "Daha önce de burada film çekimleri için geldiğimde bir ay kalmıştım. Osmaniye'ye yabancı değilim. Sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Osmaniye'deki hayranlarıyla hasret gideren Şoray, burada yaklaşık iki saat kaldıktan sonra akşam üzeri kentten ayrıldı.



1973'TE FİLM ÇEKMİŞTİ

Ünlü oyuncu Türkan Şoray, 1973 yılında çekilen ve Hakan Balamir, Tuncer Necmioglu, Osman Alyanak, Murat Tok ve Hamit Yıldırım'ın rol aldığı 'Namus borcu' isimli sinema filmi çekimleri için Osmaniye'de bulunmuş, çekimler Zorkun Yaylası, Hemite Köyü ve İl Merkezindeki Salı Pazarı bölgesinde yapılmıştı. İE(BY/ )(03.09.2012, FOTOĞRAF)