İşletmeci Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay Londra'da bir şube açmış ve "aşırı yüksek" fiyatlarıyla gündeme gelmişti.

İngiliz Daily Mail gazetesindeki habere göre, Nusr-Et Steakhouse'da geçen ay bir müşterinin ödediği hesabı internette paylaşmasının ardından restoranın ‘olumsuz yorumları silmekle’ suçlandığı aktarılmıştı.

Söz konusu müşteri Londra'daki Park Tower otelde açılan restoranda yediği yemekten sonra gelen bin 812 sterlinlik (yaklaşık 22 bin TL) hesabı paylaştıktran sonra yemekle ilgili birçok eleştiri yapılmış, konu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Yine geçen ay, Jamz isimli Twitter kullanıcısı açılış gecesinde gittikleri restoranda gelen hesabın fotoğrafını paylaşmış, “Dört Red Bull için 44 sterlin (526 lira). Şaka” ifadelerinde bulunmuştu.

Adisyonda en çok dikkat çeken yemek 630 sterlinlik (7 bin 500 lira) fiyatıyla Tomahawk steak olmuştu.

SADECE 'ÇOK PAHALI VE ÇOCUKLARA GÖRE DEĞİL' YORUMU KALDI

Restoran bu kez de My London News’ta yer alan bir haberle gündeme geldi. Buradaki haberde, restoran açıldığında var olan bir dizi olumsuz yorumun yok olduğu aktarıldı.

Google, Nusret’in sayfası açıldığında yorumların "işletme tarafından bir hafta önce güncellendiği" bilgisini veriyor.

İddiaya göre, Nusret ile ilgili yazılan tüm olumlu yorumlar dururken olumsuzların hepsi silinmiş. Yorumlar arasında fiyatların çok pahalı olduğuna dair eleştirilerin de yer aldığı belirtiliyor.

Tüm olumsuz yorumlar silinirken, restoranı çok pahalı ve "çocuklara göre değil" olarak niteleyen yalnızca bir olumsuz yorum bırakılmış.

Tarihin sayfalarında insanlar ve kediler Tarihin sayfalarında insanlar ve kediler