Fuarda Antalya-Side, Manavgat, Kemer ve Kaş bölgelerinin tanıtımı yapıldı. 


Fuarlarda ağaç evlerin tanıtımını yapıyor 

Hamburg’dan sonra Almanya'nın Münih kentinde ziyaretçilere kapılarını açan  “f.ree.e” adlı Turizm Fuarı'na katılan turizmci Kadir Kaya ağaç evlerin tanıtımını yapıyor.

Münih'te 22 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek fuarda Uluslararası Seyahat, Karavan ve Yat Fuarı'nda Balıkçılık, Macera Turizmi, Araçları, Doğa Sporları, Yat Charter, Karavan, Su Sporları, Motorlu Araçlar, Tatil Beldeleri, Otelleri Pazar Yönetici ürünleri tanıtılıyor. 

Ağaç Evleri tanıtıyor

Münih Turizm Fuarı'na katılan Kadir Kaya daha önce Hamburg fuarına katıldığını belirterek, “Kadir's Tree Houses Ağaç Evleri'ni fuarlarda tanıtıyorum. Antalya yakınında Tekirova'nın Olimpos mevkinde kurulu bulunan tesisimiz turizme açıktır. Biz farklı bir hizmet sunuyoruz. Bulunduğumuz yer doğa ile içiçedir. Bize gelen misafirlerimiz ağaç evlerde kalıyor. Torosların ayağında, harikulade güzel doğa içinde, dere kenarında, çam ağaçları üzerine kondurulmuş bir dizi ahşap evlerimiz bulunuyor. Burada yemeklerimiz el yapımıdır. Dolayısıyla doğayı sevenler içindir” dedi.

300 kişiye hizmet

20 yıl önce bir kaç evle yapımına başlanan Kadir's Tree Houses Ağaç evleri, bugün 300 kişiye hizmet verebilen, 100 bungalow, 15 kabin ve 10 dorm odadan oluştuğunu belirten Kaya, “ Burası herkesin eşit olduğu, kimsenin kimseyi rahatsız etmediği, dünya insanlarının toplandığı, barışın, dostluğun, kardeşliğin ve sevginin yaşandığı bir kamp. Bize gelenler bir şort ve tişörtle gelebilirler. Doğa sporunu ve tatilini tercih edenler
www.kadirstreehouses.com internet sayfasında bizimle ilgil geniş bilgi bulabilirler” dedi.