Yaklaşık 2500 adayın başvurduğu fotoğraflı eleme sonucunda ilk elemeye katılmayı hak eden 95 genç kız ve 135 erkek yarı finalist adayın ter döktüğü değerlendirme sonucunda, 16 kız ve 16 erkek finalist belirlendi.

Koreograf Uğurkan Erez, modacı Ertan Kayıtken, Rönesans Ajans'tan İpek Saygın Örük, Miss&Mr Model 2011 Kraliçesi İdil Kalender, Miss&Mr model 2006 Kraliçesi Ece Begüm Yücetan, Habertürk Gazetesi'nden Demet Kebapçılar, Radyo 35 Genel Müdürü Ayça Palaz, Kaya İzmir Thermal& Convention Ziyafet Satış Müdürü Sevgi Şahin, Doğrucan Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Emekcan Doğru’dan oluşan jürinin finale katılacak erkek ve kız modellerin seçiminde oldukça zorlandı. Elemeler sabahın erken saatlerinde başladı ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Seçilen finalistler, koreografisini Akif Örük'ün gerçekleştireceği ve jüri başkanlığını Uğurkan Erez ile Ertan Kayıtken’in üstleneceği, bin davetlinin katılacağı, 26 Ağustos Pazar günü Kaya İzmir Thermal&Convention'da gerçekleşecek yarışmada dereceye girmek için ter dökecek.



MK(İÖ/CK)