Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen ve biletleri 30 liradan satılan konseri yaklaşık bin 500 kişi izledi. Konserde sevenlerinin bıkmadan dinlediği, 'Gönül, Kıyamam Sana, Rüzgar, İlla, Anladım, Hey Yıllar' gibi kendisiyle bütünleşen şarkılarını seslendiren Leman Sam, yeni çıkacak albümünden şarkılara da yer verdi ve hayranlarından tam not aldı.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Fatih Ayyürek, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri Hatice Arga, Ayşe Aynur Sokol, Ahmet Yararbaş ve CHP Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Keklikçi'nin protokol sıralarından izlediği konserin bir bölümünde sahneye fırlayan kadın hayranının kendisine hediye ettiği siyah bir şalı çok beğenen Sam, bu anı görüntülemek isteyen basın mensupları için poz verdi.

Ülke genelinde birçok belediyenin düzenlediği konser etkinliklerinin ücretsiz olduğunu hatırlatan Sam, Ayvalık konserine para ödeyerek gelen hayranlarına teşekkür etti.

Ergenekon ve Balyoz operasyonları kapsamında tutuklu yargılananların bir an önce cezaevlerinden tahliye edilmesini de dileyen ünlü sanatçı Leman Sam, tutuklu gazeteciler için de büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Sam, konserin finalinde hareketli şarkılarını seslendirirken, Türkiye'nin aydın ve çağdaş insanlarının yaşadığı, dünyanın cennet köşelerinden Ayvalık'ta konser vermekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.



TY(AÖ/BT)