Göynük Beldesi'ndeki Majesty Kemer Park Hotel'de bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Majesty Güzellik Yarışması'na, oteldeki tatilciler yoğun ilgi gösterdi. Yarışma için isimlerini yazdıran tatilciler, ardından podyuma çıkmak için hazırlık yaptı. Otelin havuz başında düzenlenen güzellik yarışmasına 10 tatilci güzel katıldı. Birincilik tacına sahip olmak için podyuma çıkan güzeller, performanslarıyla profesyonel mankenleri aratmadı. Havuz başına kurulan podyuma gelinlik, bikini, kürk, deri ve abiye kıyafetlerle çıkan güzeller, jüri üyelerinden puan alabilmek için çaba gösterdi.

Yarışmanın jüri üyeliğini yapan Didim Tarhan Seach Otel Genel Müdürü Efgan Duran, Öger Tur Finans Müdürü Metin Artaç, Majesty Mirage Park Genel Müdürü Şinasi Gürocak, Majesty Kemer Beach Otel Genel Müdürü Ülkay Atmaca, Majesty Palm Beach Otel Genel Müdürü Derya Göksan, Majesty Otel Satınalma Koordinatörü Halil Dönmez, animasyon organizatörü Arzu Gencer ve Holiday Medya Grubu kurucusu Aşkın Koç güzellere puan verirken zorlandı.

Çoğunluğu Rus tatilcilerden oluşan yarışmacıların performanslarının ardından sonuçlar açıklandı. Büyük heyecanın yaşandığı finalde Rus turist Maria Zvereva 'Majesty Otel ve Plaj Güzeli' seçilirken, aynı ülkeden 20 yaşındaki Swetlana Zverevo 'Ambiyans Güzeli', Ukraynalı 20 yaşındaki Anna Kvocınskaya ise 'Basın Güzeli' seçildi.

Yarışmanın ardından jüri üyeleri dereceye giren güzellere taçlarını taktı, çeşitli hediyeler verdi.

Taç törenin ardından yarışmayı düzenleyen Majesty Kemer Beach Otel Genel Müdürü Ülkay Atmaca giysileriyle havuza atladı. Yarışmaya yoğun ilgi gösteren oteldeki tatilciler de keyifli dakikalar yaşadı.