Kelebek hastası çocuklar için farklı bir organizasyona imza atan Tarkan Acar Mankenlik ajansı, Kelebek hastası çocukların sesini duyurabilmek için organize ettiği defile büyük ilgi gördü.

Çok sayıda Bursalının katıldığı organizasyonun sunuculuğunu Esra Sönmezer üstlenirken, defilede mankenler 
Gamze Çınar,Emel Altınsoy, Neslişah Akray, Gizem Gümüş, Buse Kaya, Didem Duranoglu, Tuğçe Şen, Menekşe Duran, Ceylin Akçalı, Gülçin Baltacı, Büşra Aydın,Sena Erin, Emine Sarıkaya, Ayşe Tanrıverdi, Gülay Yaman, Gülislam Varlışeflek, Dilsad İnce, Derya Çalışkan,nınnyanı sıra Bursa'nın ünlü isimleri gönüllü olarak podyuma çıktı. 



Bursa'nın Gözde Sanatçılarından Akın Soy, Özgür Özkan, Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, Deniz Demirpençe, Enver Üçüncü, Fahrettin Çakan, Gürkan Kaya, Nejla Köse Olgaç, Kübra Zortuk gibi daha bir çok Bursalı ünlü isim podyuma çıkarak bu anlamlı organizasyona destek verdi. 



Defilenin Göz Kamaştıran Tasarımların Fatih Cengiz tarafından hazırlarken,Ceyda Ersoy'un Finalde 2016 Adet İpek Böceği Kozasından Ece Kaytan tarafından tasarlanan Gelinlik İzleyiciler tarafından beğeni topladı


Gecede bir açıklama yapan organizasyon yetkilileri ' Bu gece ile bu çocuklarımıza katkımız olmasını canı gönülden istiyoruz. Toplumda kelebek hastalığı fazla bilinmiyor. Bu hastalığı ve bu çocuklarımızın sesini bir nebze olsun duyurabilmek ve yaşadıkları zorlukları anlatmak için düzenledik. Bundan sonra bu çocuklarımızın yanındayız' dediler.