Kentin en ünlü eğlence merkezi olarak tanınan St. Pauli semtinde bulunan Noho Club'un iki katında toplam 45 fotoğraf sergilendi.

Aralarında ünlü mankenlerin, futbolcuların, sanatçıların ve fotoğrafçıların ve tanınmış simaların bulunduğu 400'ün üzerinde davetli katıldı.

Dört yıllık çalışma



Fotoğrafçı Kazım Günyar, küçük yaştan bu tarafa resim çekmeyi ve saatlerce fotoğraflarla ilgilenmeyi çok sevdiğini belirterek, “Ben fotoğrafçı olmayı çok istiyordum ve önce bunun A'dan Z'ye kadar eğitimini alıp tamamladım. Ardından dört yıldır meslek olarak yapıyorum. Bunun için dünyanın önemli ülkelerine ve kentlerine uçuyorum. Dolayısıyla ünlü mankenlerin, futbolcuların, oyuncuların resimlerini çekiyorum. Fotoğrafçılıkta bir nevi sanattır” dedi.

45 resimle sergi



Günyar, “Bu benim ilk fotoğraf sergim ve 45 resim sergiliyorum. Resimleri İstanbul, Londra, NewYork, Los Angeles, Barcelona'da çektim. Dört yıllık çalışmamdan bazı resimler. Asıl hedefim ve amacım bu akşam dört yıllık çalışmamı tanıtmak ve aynı zamanda fotoğrafçılığa genç nesilleri özendirmektir. Keyif verici bir meslek dolayısıyla mesleğimi hobi olarak görüyorum. Ünlü manken, oyuncu ve futbolcuların resimlerini çekiyorum” dedi. Yalnız tanınmış simaların özel davetli olarak katıldığı sergi çok beğenildi ve üç saat açık kaldı.