Türkiyede Kuşadası/Davutlar mevkiinde Termal Tesisin Yönetim Kurulu başkanı, Haydar Kotan'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda Hamburglu müzisyenler Şükrü Aktoprak, Aytun Ede, Pınar Ergin, Gönül Dağdeviren ve Hüseyin Güneş sahne aldılar.



Toplantıya katılan misafirler, sağlıklı yaşam konusunda hem bilgilendiler, hemde güzel müziğin ritmi eşliğinde gönüllerince doyasıya eğlendiler...



Türkiye'den gelen konuşmacı Haydar Kotan konuklara yönelik, sağlıklı yaşam konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiğine yer verdi.

Kotan konuşmasında önemli noktalara değinerek, " bilinçli beslenme ve sağlıklı tatil yapmak, insanın ömrünü uzatır " dedi.



Kendisinin sahibi olduğu Kuşadası/ Davutlar beldesindeki sosyal Termal Tesisler konusundada konukları bilgilendiren, Kotan bu projenin engellilere, yaşlılara ve sağlîk problemi yaşıyan insanlara çok uygun  olduğunu belirtti. " Türkiyede mülke yatırım yaparken,  sağlığınıza uygun düşecek, sosyal projeleri içinde taşıyan yerleri tercih edin " dedi...



Termal tesislerinde yatırım yapan Mine-Hakan Bayrak çıftinin tapularının törenle kendilerine teslim edilmesinin sonra, sorusu olan konukların sorularının cevaplandırıldı.