Mustafa Akpolat / Hamburg


Avrupa sahnelerinin yakından tanıdığı Hatay Engin, 4 Ekim'den sonra 19 Ekim Bayram eğlencesinde tekrar Hamburg'da sahne alacak.


Avrupa'da yıllardır bir çok yerde sahne alan ve sanat müziğinin Avrupa'daki eşsiz temsilcisi Hatay Engin'in, düzenli aralıklarla Mektup Bar'da sahne almaya devam edeceği belirtildi. Hamburglu işadami Cahit İpek, Mektup Bar'ın müziğin ve eğlencenin kuzey Almanya'daki en iyi ve en güvenilir adresi olmaya devam edeceğini açıkladı. Aile atmosferi içinde eğlenmek isteyenler için, düzenli aralıklarla Türkiye'den ve Avrupa'dan sevilen sanatçıları konuk edeceklerini sözlerine ekleyrek, Türkiye'nin sıcak eğlence havasını Hamburg'da yaşatmaya özen gösteriyoruz dedi. 

Hamburgluların yakından tanıdığı, Piyanist Talat, Murat Narinç, Koray ve Bülent'in sazları eşliğinde sahne alan Hatay Engin, Mektup Bar'ı dolduran konuklara hafta sonu sabahın ilk ışıklarına kadar sanat müziğinin sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir müzik ziyafet verdi.

Mektup Bar'da Cuma günleri gerçekleştirilen ''Ü 30'' e ( 30 yaşın üstü) gösterilen ilgi nedeniyle, Bu Cuma günü'de ''Ü 30'' eğlencesi devam edecek.  Yine değişik aralıklarla düzenlenen programlardan biri olan, ''Roman Ateşi'' adı ile düzenlenen programların, talebe göre de değişik aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Hediyeli Eğlence


Mektup Bar'ın nezih eğlence ortamının ayrıcalığının, dağıtılacak hediye kuponlarıyla devam edeceği ifade edildi. Konuklarına hediyeler de dağıtacak olan Mektup Bar'da, 12 Ekim Cumartesi programında, 2 kişiye Juwelier ve 5 kişiye de, Orkinus'tan hediye çekleri verileceği belirtildi.


İşadami İpek, ''Muhteşem Kadro süper bir eğlence sizleri bekliyor. Eğlencenin ve eğlenmenin farkını görüp, hep beraber Mektup Bar'da yaşayalım'' açıklamasıyla, güven ortamı içinde özgün müzikten, sanat müziğine eğlenmek isteyen konukları, Rezervasyon yapmaları için Mektup Bar'a davet etti.

Sözlerine "Mektup Bar ayrıca, kına, doğum günü, iş yemeği  gibi özel eğlence ve etkinlikleriniz içinde hizmet vermektedir" diyerek, son verdi.