Konsere az süre kala yoğun çalışmalarını sürdüren koro bu kez TRT konuk sanatçısı Nusret Yılmaz ve İzmir'den konuk sanatçı Ersin Faikzade'ye konserde yer verecek.


Türk sanat müziğine doyuracaklar

TRT eski sanatçısı Handan Kara'nın kurucusu olduğu ve rahatsızlığından dolayı katılamayacağı konserde 50'nin üzerinde koro elemanları söyleyecekleri parçalarla katılımcıları Türk sanat müziğine doyuracak. Konu ile ilgili koronun sorumluları Şükriye ile Zeki Güner çifti, “Her yıl çoğunlukla TRT'den sanatçılar davet edip ağırlıyoruz. Bu yılda Nusret Yılmaz ve Ersin Faikzade'yi davet ettik ve kendileri programa farklı bir renk katacaklar. Ayrıca koromuz son hazırlıklarını tamamladı ve koro ile değerli sanatçılarımız Türk sanat müziği sevenleri müziğe doyuracaklar. Herkesi konserimize bekliyoruz” dediler.



İki bölümden olacak

Turan Vurgun, İsmail Bergamalı, Engin Çır, Furkan Kemer, Gürsel Bulut, Mehmet Aleksiev, Enis Arslan, Ahmet Ertekin, Erol Eskişehirli, Süleyman Öztürk'ün sazandeleri oluşturduğu ve Elif Ergün’ün sunuculuğunu yapacağı konserin 26 Mart 2016 Cumartesi günü, Laeiszhalle Musikhalle Kleine Saal, Johannes-Brahms-Platz 1, 20355 Hamburg adresinde, girişin saat 17.00, başlangıcın saat 17.30 olduğu açıklandı.



Konser ve giriş bileti ile ilgili geniş bilgi isteyenlerin 0176-48771958 veya 040-7314656 numaralı telefonu aramaları açıklandı.