Öger Tours yaz dönemi için Antalya’ya olan uçak koltuk kapasitesini artırarak 10 bin ek koltuk koyduğunu açıklamıştı.

Dünyaca ünlü eğlence merkezi Reperbahn semtindeki Clouds Restorant'ta Alman ve Türk basın mensuplarıyla biraraya gelen Öger Tours ekibi, ertesi günü merkez bürolarında 2016/ 17 yılı kış sezonu programına yönelik bır basın toplantısı yaptı. Aralarında Öger Tours Ürün Müdürü Altan Tarakçı, Uluslararası İlişkiler Direktörü Rıdvan Edebal, Basın Sözcüsü Kathrin Rüter-Pantzke
Halkla İlişkiler Müdürü Volker Bromund ve Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati'nin de bulunduğu toplantıya yoğun ilgi oldu. 



TÜRKİYE VE ORİENT PROGRAMI VAR

45 yıllık bir geçmişe sahip olan Öger Tours'un 13’ü yeni olmak üzere Türkiye’de toplam 120 oteli bulunuyor.

Aralarında Mısır, Tunus, Ürdün, Fas ve Dubai'in olduğu, Orient programı olarak bilinen diğer ülkelerdeki kış sezonu programında ise 14’ü yeni olmak üzere 157 oteli olduğu açıklandı.



KIŞ SEZONU İNDİRİMLİ BAŞLIYOR

Türkiye fiyatları kışın ortalama yüzde 25 düşen Öger Tours’un programında Antalya’nın yanı sıra Ege bölgesi de ağırlıklı olarak yer alıyor.

Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, 2016 yaz sezonu için son dakika satışlarını canladırmaya yönelik kampanyalar yaptıklarını, talepteki gerilemeye rağmen yılı ekside bitirmeyeceklerini kaydetti.



VURAL ÖGER'İN IFLASI HABERLERİ ETKİLEDİ Mİ?

Vural Öger'in iflası ve Türkiye'deki siyasi olaylar satışlarınıza yansıdı mı? şeklindeki bir soruya yönelik 
Basın Sözcüsü Kathrin Rüter-Pantzke şunları söyledi: 

"Vural Öger'in iflası ile ilgili haberler elbetteki çeşitli sıkıntılar yarattı. Öte yandan Türkiye'deki siyasi gelişmelerden sadece bizler değil, Türkiye halkı de ister-istemez etkilenmektedir. 45 yıllık bir geçmişi ile kendi alanında bir marka olan Öger Tours'un günümüzdeki sorunları da atlatacağına inanıyoruz".  



Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati ise,
"Bild gazetesindeki 'Türkiye'yi ve Türkleri sevmemiz için 44 neden var' içerikli haberi severek okuduk. Ümit ediyoruz ki, bu konudaki olumsuz tablo kısa süre içinde değişecektir." dedi.