Gitar eşliğinde gazino havası

Kentin Mundsburg semtinde bulunan Umdenkbar'da gerçekleşen konserde, Türkiye'den gelen güzel olduğu kadar başarılı sanatçı Berfin Gürsoy ve gitaristi Emre Sönmezler sahne aldı. Umdenkbar'ın bir bölümü masalarda oturup dinleme imkanı sunarken, diğer bir bölümü ise ayakta masalarda durarak izleme imkan sundu.



Berfin Gürsoy'un söylediği parçalara gitarıyla eşlik eden ve zaman zaman bazı parçaları seslendiren Emre Sönmezler çok beğenildiler. İstanbul'da olduğu gibi burada da güzel ve farklı bir ortam yaşayan katılımcılar “İstanbul'dayız sanki. Farklı çok değişik muhteşem bir gece yaşadık' dediler.



Muhteşem bir ortam

Besteci, söz yazarı farklı müzik cihazları çalan sanatçı Berfin Gürsoy, kısa süre önce “Eyvallah” adında çıkardığı ilk solo maxi single çalışmasından parçalar okudu. Güzel yorumuyla büyük alkış toplayan sanatçı, gitaristiyle birlikte de bazı parçaları seslendirdiler. Ardından DJ'lerin yaptığı müzik eşliğinde katılımcılar pisti doldurup bol bol dans ettiler. Gecenin ikinci bölümde tekrar sahne alan sanatçılar söyledikleri türkü, şarkı ve hareketli parçalarla yoğun alkış toplayıp muhteşem bir ortam yarattılar.

Radyoya konuk oldular



Elif Ergün, Gülenay Ören ve Emine Sonugür'den oluşan Radyo Metro:pool ekibi, sanatçıları stüdyo da ağırladılar. Radyo konukları sanatçılar dinleyicilerden gelen soruları cevaplayıp müzik isteklerini de yerine getirdiler. Sanatçılar radyo programında canlı müzik yaparak dinleyicilerin istek parçalarını seslendirdiler. Ayrıca Hamburg'u çok sevdiklerini belirten sanatçılar tekrar Hamburg'da hayranlarıyla buluşmayı istediklerini de sözlerine eklediler.