Halikarnas Disko, dün akşam düzenlenen 'Yaza Veda Partisi'yle sezonu kapattı. Eğlence mekanının kapanış partisine Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, gazeteci yazar Can Pulak, Halikarnas Disko Yöneticisi Süleyman Demir, Jade Jagger ve haziran ayında evlendiği eşi Adrian Fillary, sinema dünyasının ünlüleri Ayten Uncuoğlu, Özgül Kavruk, Aysun Metiner, Şencan Güleryüz, Ogün Kaplanoğlu, turizm sektörünün önde gelen temsilcileri, İngiliz gazeteciler ile yaklaşık 2 bin yerli ve yabancı turist katıldı.

Gecede African Show ile Halikarnas'ın dansçı kızlarının Londra'nın ünlü prodüksiyon şirketlerinden Boss Creative tarafından hazırlanan gösterileri konukları hayran bıraktı. Geceye katılan gazeteci yazar Can Pulak'ın 70'inci doğum günü de pasta kesilerek kutlandı.

Tasarımcı Jade Jagger'e plaket vererek teşekkür eden Halikarnas Disko Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demir, "Sezon boyunca farklı eğlence tarzlarını birarada sunduk. Sadece bizim değil, Bodrum ve Türk turizminin gurur duyacağı bir mekan olmayı hedefledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.



YA(AÖ/COŞ)