Yapımcılığını Avşar Film ve DNZ Film’in üstlendiği 'Evim Sensin' filmi, Bodrum'da özel gösterimle izleyicilerle buluştu. Midtown Alışveriş Merkezi'ndeki Cinemaximum’da düzenlenen özel gösterime sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Filmin başrol oyuncusu Özcan Deniz, özel gösterime ağabeyi Ercan Deniz ile geldi. Siyah güneş gözlükleri ile dikkat çeken Deniz, sinema salonuna girdiğinde hayranlarına kısa bir açıklama yaptı. Deniz gözlerinin mikrop kaptığını belirterek, "Gözlükler, artistlik olsun diye değil. Gözlerim mikrop kaptığı için böyle bir çözüm bulduk. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Umarım filmi beğenirsiniz" diye açıklama yaptı. Özcan Deniz ve Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı ve özlemi duyulan bir aşk hikayesinin anlatıldığı filmi izleyenler gözyaşlarını tutamadı.

'NAZARA GELDİK'

Deniz, filmin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öncellikle gözü ile ilgili açıklama yapan Deniz, "Gözüm birkaç gündür bandajlıydı. Bugün açmam lazımdı ama buraya gelmek için böyle bir formül bulduk ve gözlükle geldim. Nazara geldik. İki gözüm de mikrop kaptığı için sulanıyor. Bu ışıklara da çok hassas şu anda. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

'YÖNETİP OYNAMAK DAHA ZOR'

Özcan Deniz, gazetecilerin yönetmenlik ve oyunculuğun zorluklarını sorması üzerine de şunları söyledi:

"Yönetmenlik de oyunculuk da zor. Hem yönetmek hem oynamak daha zor. Bir şeyi var etmek, seyircinin beğenisine sunmak hem çok heyecanlı hem çok zor. Sinema zor bir sanat. Allah nazardan saklasın şu an gişe çok iyi gidiyor. Bizim filmimiz daha çok Türk halkının tercih edeceği türden bir film. Bu nedenle gösterime girdiği andan itibaren gişesi oldukça iyi. İşte onun nazarı değdi. Göze geldik."

Hayranları Özcan Deniz ile bol bol fotoğraf çektirdi.



NK(İÖ/COŞ)