Hamburg Galatasaray Derneği(HGD) Truva'nın katkılarıyla organize ettiği “Galatasaray 21. Şampiyonluk Kutlaması” muhteşem geçti.

Galatasaray'a yakışır kentin lüks mekanlarından liman kenarında bulunan N Siebzehn (17) Neumühlen 17 adresinde gerçekleşen kutlamaya HGD yönetim kurulu üyeleri, taraftarlarının yanı çok sayıda tanınmış simalar katıldı.

Nezih bir mekan

Sunuculuğunu ve sunumunu Utku Erişik'in yaptığı ve "Nerede kalmıştık " demişti Imparator. “Biz bitti demeden bitmez” demişti. “Bitmedi..... Bitmeyecek... Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray” sözleriyle başlayan kutlama nezih bir mekanda ve nezih bir ortamda geçti. Kutlama geçmişten günümüze başlıklı görsel bir sinevizyon gösterisi ile renklendi.

Farklı yapmak istedik

Şampiyonluk kutlamasında selamlama konuşması yapan HGD Başkanı Kamuran Pelek, Hamburg'da kutlamaların otel gibi birçok farklı yerde yapıldığına işaret ederek, “Biz bu önemli şampiyonluk kutlamasını farklı liman kenarında muhteşem bir mekanda ve ortamda yapmak istedik. İştirak eden davetlilerimize teşekkür ederim. Elbette şampiyon olmakla çok mutluyuz” dedi.

HFD'den sarı çiçek buketi

Kutlama hoşgörülü ve dostça bir ortamda olurken farklı spor kulüplerinden yoğun ilgi ve katılım olduğu gözlendi. Hamburg Fenerbahçeliler Derneği (HFD) Başkanı Mustafa Çömlek'te rakip Galatasaylıları tebrik etti ve başkana sarı renkte çiçeklerden oluşan bir buket takdim etti. Geceye katılan Galatasaray eski futbolcularından Ümit Karan'da kısa bir selamlama konuşması yaptı ve bazı anılarını anlattı.

Zengin eğlence programı

İlerleyen saatlerde zengin bir eğlence programı sunuldu. Tanınmış Med-Cezir Müzik Grubu sahne aldı ve grubun solisti Seda söylediği birbirinden güzel parçalarıyla geceye katılanlara unutamayacakları saatler yaşattı. Gecede İzmir Marşı gibi bazı parçalar hep birlikte ayakta söylenirken, DJ Ümit ve DJ Serdal'ın yaptığı müzikle After Show Party sabaha kadar devam etti.
Emine SONUGÜR / HAMBURG