Fırat Demirhan adlı bir Türkiye kökenli genç, çok sevdiği arabası için verdiği “Kız arkadaşımın isteği üzerine aracımı satmak zorundayım“ başlıklı ilan büyük ilgi çekti. Demirhan, sayfalarca kız arkadaşının hamile kalması nedeniyle ve aracın bebek geldiğinde kendilerine küçük geleceğini detaylı ve oldukça samimi bir dille anlatması üzerine, ilan 150 bin kişi tarafından okuyunca internet fenomeni haline geldi.  

 


YENİ ARAÇ HEDİYE EDİLECEK



Tüm basının peşine düştüğü genç bir anda Almanya’da gündeme oturdu. Olayları takip eden OPEL AG Yönetim Kurulu Başkanı ve General Motors Europa’nın Başkanı  Karl-Thomas Neumann  Twitter’den “Fırat, Opel-Tigra’ya olan sevgini anlıyorum. Tekrar Opel kullanırsan çok sevineceğim. Bu konuda sana her türlü yardıma hazırız“ yazdı. Daha sonra deneme yapması için Demirhan’a hemen bir  yeni bir araç gönderdi. Demirhan, benim bu arabayı almaya gücüm yok, diye yazınca başkan, buna bir çözüm bulacağız, diye yazdı.

 

JAPONYA’DAN BİLE GÖRÜŞME TEKLİFİ ALDI

WAZ’ın haberine göre Fırat Demirhan’ın ünü Dünya’ya yayıldı.  Fırat’ın sevimli usüluyle uzun yazma yeteneğine hayran olan bir çok reklam şirketinin kendisine metin yazıcı olarak çalışması için iş teklifinde bulunduğu haberde yer aldı. Çok sayıda televizyon ve gazetenin  Fırat Demirhan’la röportaj için Hagen’e gittiği öğrenilirken, Japonya’dan da televizyon kanallarının görüşme isteğinde bulundukları haberlerde yer aldı.