Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel'de bayramın son gecesi sahneye çıkan Fatih Ürek, programına 'Hadi Hadi' adlı şarkısıyla başladı. Ürek, daha sonra kısa süre sonra piyasaya çıkacak albümünde yer alan '300-500' adlı şarkısını seslendirdi. Şarkıları kadar esprileriyle de hayranlarına eğlenceli anlar geçirten Fatih Ürek, ön sıralardaki çocukları görünce, "Bu saatte bu çocukların burada ne işi var. Televizyonlarda bile belli bir saatten sonra çocukların uyuması gerektiği yazıyor. Gerçi benim açımdan iyi. Bu çocuklar beni izlediğine göre bir 30 yıl daha sahnelerde kalabilirim" dedi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Fatih Ürek, hareketli şarkılarıyla hayranlarını eğlendirdi. 

Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, bayramda çok çalıştığını ve uyumaya bile vakit bulamadığını söyledi. Şarkıcıların çok para kazanıyor gibi göründüğünü anlatan Ürek, "Şarkıcılar sanki işadamları gibi para kazanıyor zannediliyor, ama öyle değil. Devran dönsün yeter" dedi.

"DİYETE BAŞLADIM"

Kilolarından rahatsız olduğu için ciddi diyete başladığını anlatan Ürek, diyet programını ise şöyle açıkladı:

"Beslenmeme dikkat ediyorum. Yemek sistemini yağsız, tuzsuz kalorisi olmayan yiyeceklerden seçtim. Ara öğünlerle birlikte 8 öğün var. Yatana kadar yemek yiyorsunuz. İki haftada 2-3 kilo verdim. Hedefim 10 kilo vermek. Kahvaltıda bir dilim beyaz peynir, hayatımda yemediğim kadar salatalık, 2-3 tane domates ve az ekmek. Ara öğünde yine kalorisiz yemek. Öğlen sebze yemeği olabiliyor, ara öğünde yağsız yoğurt, süt ya da ayran. Akşam yemeğinde de tavuk ya da balık var."

Orhan Gencebay'ın şarkılarının ünlü sanatçılar tarafından seslendirildiğin 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür' adlı albümü beğendiğini de anlatan Fatih Ürek, "Albümde kategoriler değişebilirdi. Ebru Gündeş, Bülent Ersoy, Sibel Can gibi seslerle ikinci bir CD yapılmalıymış. Buradan kendime de pay çıkarıyorum. Tarkan 'Hatasız Kul Olmaz'ı çok güzel seslendirmiş" dedi.